علت قطع و وصل شدن تصویر تلویزیون ال جی
علت قطع و وصل شدن تصویر تلویزیون ال جی
09920766695
یکی از عیب های متداول که در همه الی ای دی ها هست، تاریک شدن صفحه تلویزیون است. این عیب به صورت این است که تلویزیون صدا دارد ولی تصویر ندارد یا یک قسمتی از تصویر تاریک شده یا یک هاله از تصویر دیده می شود. در مدل الجی مشتری می گوید که وقتی ریموت را استارت می کند، یک لحظه چراغ standby از قرمز تغییر وضعیت می دهد ولی هیچ اتفاقی نمی افتد. علت قطع و وصل شدن تصویر تلویزیون ال جی همان احتمال زیاد خرابی بک لایت است.
بک لایت چیست
نمایندگی تلویزیون ال جی در اصفهان کجاست؟
حال در این مقاله اطلاعات کامل و جامعی در مورد بک لایت تلویزیون ال جی و علت خرابی بک لایت ال جی می گوییم.
به این قطعه در اصلاح فنی بک لایت یا ال ای دی بار می گویند و خرابی آن به خاطر سوختن قسمتی از این لامپ هاست. این لامپ وظیفه روشنایی تلویزیون را بر عهده دارند. بک لایت پشت لیکوید می آید که این لیکویید ها پنل ما گفته می شود و تامین روشنایی انجام می دهد.
طول عمر این لامپ های ال ای دی جدید کمتر شده و این مهم است که مشتری نسبت به روشن بودن تلویزیون مراعات بکند. چرا که نسبت به تلویزیون های قدیمی این لامپ ها طول عمر کمتری دارد. مثل سی آر تی ها حتی از ای سی دی ها طول عمر کمتری دارند. مثل لامپ های مهتابی قدیمی، برای لامپ های مهتابی قدیمی مدت ها و سالیان سال روی دیوار هیچ مشکلی پیش نمیاد. این لامپ های ال ای دی جدید حتی در دوران گارانتی که شرکت برای لامپ ها گذاشته می سوزند و مرتب این لامپ ها را باید تعویض کرد.
تلویزیون ال جی هم ساختارش با لامپ های ال ای دی توی بازار یکسان است.
توصیه هایی برای بالابردن طول عمر لامپ های ال ای دی در تلویزیون های ال جی
پس از آنکه علت قطع و وصل شدن تصویر تلویزیون ال جی را گفتیم حالا پیشنهاها و توصیه های تکنسین های تعمیر تلویزیون ما را برای افزایش عمر و کارایی تلویزیون های ال جی خود بخوانید.
مشتری های عزیز دقت کنند که حدودا دو ساعت یا دو ساعت و نیم که دستگاه روشن بود، حداقل بیست دقیقه به دستگاه استراحت بدهند. چرا که گرمایی که به واسطه تولید روشنایی این لامپ ها ایجاد شده از بین برود و کم شود. اگر که همین طور مدام این تلویزیون روشن باشد، وقتی گرمای این لامپ ها توان تخلیه ندارد یعنی نمی تواند تعادل گرمای را به محیط منتقل کند، قطعا می سوزو.
نحوه سوختن لامپ ها هم به این صورت است که شاید یک خط لامپ یا دو خط ان بسوزد. مثلا در 43 اینچ تقریبا 7 یا 8 خط لامپ هست که مجموعا 30 تا 40 لامپ دارد. که ممکن است تعدادی از این لامپ ها بسوزد و یک تعدادی که بسوزد باعث می شود که بقیه روشن نکنند. چون که یک سری موازی بسته می شود.
در بعضی از موارد یک تعدادی از این لامپ های LED روشن می شود و یک تعدادی روشن نمی شود و همین موقع است که مشتری می گوید یک بخشی از تلوزیونم تاریک و یک بخشی روشنایی دارد.
نکته مهم این است که زمانی که این اتفاق می افتد حتی المقدور مشتری نسبت به تعمیر آن اقدام کند. مخصوصا که بخشی از تصویر تاریک شده باشد. البته اکثر مشتری ها می گویند حالا که فعلا از دستگاه استفاده می کنیم، ولی این باعث می شود که به برد پاور یا برد اینورتر که وظیفه تامین ولتاژ این لامپ ها را بر عهده دارد فشار بیاید و امپر بکشد و دو خرج شود. یعنی هم بک لایت مشکل پیدا می کند و هم برد.
پس بهتر این است که به محض اینکه این اتفاق می افتد حتما جهت تعمیرش اقدام شود و اگر نه آسیب به دستگاه وارد می شود.
اینکه بعضی از همکاران تعمیرکار تعدادی از لامپ های که کامل سوخته را تعویض می کنند یا اینکه با چسب وصله می کنند، از نظر ما این کار صحیح نیست و اصلا پیشنهاد نمی شود. چون قطعا لامپ هایی که سالم هستند هم عمر خود را کرده اند و بعد از 2 الی 4 ماه آینده این کار مجدد تکرار می شود و باعث می شود لامپ هایی که قبلا سالم بوده هم دوباره بسوزد. یعنی دوباره باید تعمیر شود.
پس بهتر است از ابتدا کل لامپ ها را تعویض کرد، چه سالم چه خراب که هم مشتری ناراضی نباشد و هم دو خرج نشود.
یعضی از دستگاه ها که الان در بازار است را می توان یک اصلاحی زد. اصلاحی روی برد که میزان ولتاژی که روی لامپ است را کاهش بدهد. این کاهش باعث می شود این شوک اولیه که برای روشن شدن به لامپ وارد می شود کم شود و این اتفاق باعث طول عمر لامپ ها می شود. حتی پیشنهاد می شود برای دستگاه سالم هم این اصلاحیه را روی برد بزنند. تاکید می کنم دستگاه سالم یعنی بک لایت سالم.
در چنین کاری در کارگاه یا در منزل مشتری روی برد پاور یا روی بخشی از برد اینورتر که وظیفه روشنایی را برعهده دارد اصلاحیه می زنیم و با این کار ولتاژ را پایین آورده و طول عمر دستگاه بالاتر می رود.
Leave A Comment